Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Ritian Technology Co., Ltd.

CHINA Shenzhen Ritian Technology Co., Ltd. certificaten
CHINA Shenzhen Ritian Technology Co., Ltd. certificaten
Wij hebben met Ritian-bedrijf in de afgelopen 2 jaar gewerkt, hebben zij altijd de antwoorden aan alle beschermingseisen, en verstrekken een oplossing die werkt. De beschermingsfilms zijn goed, allen in uitstekend.

—— Daniel M

Ik ontmoette hen op Kantonmarkt en bezocht hun fabriek in 2015, is het echt professionele fabrikant van beschermende films. Hun prijzen zijn concurrerend die ons helpen om aanzienlijke besparingen te maken sinds het gebruiken van hen als leverancier. Ik adviseer hen.

—— Khaled Mavunkal

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Ritian Technology Co., Ltd.

Shenzhen Ritian Technology Co., Ltd.
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : Ritian
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 7,000,000-8,800,000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 50% - 60%

Sinds onze onderneming in 2005, de Technologieco. van Shenzhen Ritian, heeft Ltd de oplossingen van de beschermingsfilm voor de industrieën over de hele linie vervaardigd. Zich specialiseert in een enorme serie van de film van de oppervlaktebescherming voor een massa doeleinden, hebben wij rendabele, betrouwbare producten voor decennia verstrekt.

 

Gecreeerd in onze 108,000ft productiefaciliteit in Shenzhen, is China, onze beschermingsfilms van toepassing op een rijkdom aan gebruik – met inbegrip van bouw, automobiel, Aluminiumprofielen, Pre Geschilderde Metalen, Plastic Bladen, Binnenlandse Toestellen en Elektronische apparaten – daar is iets geschikt voor elke industrie.

 

Met 100% van onze binnenshuis veroorzaakte productselectie, kunt u rusten verzekerd dat uw die aankoop van een hoogte - kwaliteit zal zijn, meticulously door een bedrijf met een uitgebreide geschiedenis van ervaring wordt vervaardigd te trekken van.

 

Sinds onderneming, hebben wij nadruk op de de filmsindustrie van de oppervlaktebescherming beslist te zijn, en wij hebben om omhoog met de veranderingen en de eisen in de industrie gepoogd te houden.

 

Aanbiedend douane en maatorden, kunnen wij onze parameters van de beschermingsfilm aan een specifieke kenmerk-dikte, breedte, een adhesie een geschikt voor uw zaken of een speciale behoefte aanpassen. Als één van de belangrijke fabrikanten van de beschermingsfilm in China, streven wij constant ernaar om onovertroffen klantenservice en gemak van aankoop, met de meesten van onze producten beschikbare online aan te bieden de – en optie om tot de films van de douanebescherming door ons contact opdracht te geven ons.

 

CHINA Shenzhen Ritian Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CHINA Shenzhen Ritian Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

CHINA Shenzhen Ritian Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Ritian Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Leo

Tel.: 008615112649463

Fax: +86-755-84080327

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)